Pagina's

vrijdag 25 november 2011

Chanel Lumière Sculpée Poudre Illuminatrice


Ik had laatst een keer een cadeaubon gekregen van iemand van de Ici Paris. Ik wilde het toen meteen gaan inleveren voor een mooi duur product en was diezelfde avond nog met mijn vriend naar de stad gegaan. Het was koopavond.

Haul November



Dit zijn mijn aankopen van de afgelopen week. Ik had eigenlijk maar een paar dingen nodig, maar ik ben (zoals gewoonlijk) met veel meer thuis gekomen dan de bedoeling was. De reden daarvan was de actie van Bourjois 1+1 gratis. Nou vind ik het merk al goedkoop als het aankomt op verzorgingsproducten, dus heb ik flink wat ingeslagen. Mijn Deo was bijna op en ik gebruik altijd de douchegels van Bourjois. Ook de gezichtsverzorging wilde ik al een hele tijd uitproberen, dus die had ik ook mooi meegenomen.


zondag 20 november 2011

Grote paletten stash



Vandaag laat ik jullie mijn paletten stash zien. Ik heb al best veel verzameld de afgelopen jaren, en sinds een jaar ben ik helemaal into grote paletten zoals van Zoeva en Too Faced.

Eerst laat ik de grote zien en vervolgens de wat kleinere paletten. Ik kan er maar geen genoeg van krijgen en hoogstwaarschijnlijk zal ik er nog veel meer gaan kopen. Zelfs mijn moeder is er gek op!

donderdag 17 november 2011

Too Faced LE Kerstcollectie 2011 Paletten


Links: Sweet Dreams/Rechts: In Your Dreams

Ik zag ze laatst op een andere beautyblog op internet, en ik was op slag verliefd! Het liefst rende ik meteen naar de stad om ze te halen, maar ik heb me een dag in kunnen houden. Ja, een dag!


My Beauty Dairy                                               
                               Make-up, Haar, Gezicht, Lichaam                             

Welkom op mijn beautyblog, waar ik de aankomede tijd heel veel aan ga werken om leuke posts te maken en aan jullie laten zien. Ik heb totaal geen ervaring met blogs, wel een beetje met schrijven, maar verder houd het eigenlijk zo'n beetje op.
De reden waarom ik een beautyblog start is omdat ik het geweldig vind om met make-up en dergelijke bezig te zijn en ik liep al langer met het idee om mijn mening en ervaringen te delen met anderen die zich er ook in interesseren.

Mochten er vragen zijn of foutjes die je opvalt, laat het me alsjebief weten! Dan kan ik het verbeteren en zo leer ik hoe steeds beter een blog kan beheren.

Heel veel plezier met lezen en het volgen van mijn blog!