Pagina's

zaterdag 29 december 2012

Delicieux Block of Choc


Zoals ik al in het artikel Waarom ik van de winter hou. schreef, hou ik van warme chocolademelk. Laatst waren ik en mijn vriend boodschappen gaan doen bij de Aldi en toen kwam ik deze twee Delicieux Block of Choc lolly's tegen. Niet om zo te snoepen, maar om er warme chocolademelk mee te maken.


donderdag 27 december 2012

Favorieten die ik opnieuw zou kopen


Ik vond het wel leuk om mijn favorieten te laten zien die ik zo opnieuw zou kopen. Sommige producten zocht ik jarenlang naar en ander producten liep ik zo tegen aan waar ik niet bij stil stond. Benieuwd welke dat zijn? Kijk maar mee!

dinsdag 25 december 2012

Fijne kerstdagen!


Ik wens iedereen hele fijne en leuke kerstdagen. Geniet ervan en ga vooral leuke dingen doen! Ik ga de eerste kerstdag eerst gezellig naar mijn moeder om te brunchen, om vervolgens uit eten te gaan met mijn vaders familie en als laatste komen ze naar ons toe om een leuke kerstfilm te kijken. Gezellig!

De tweede kerstdag weet ik nog niet wat we gaan doen. Misschien dat mijn schoonzus met haar vriend langskomt of dat we bij hun langsgaan. Ik heb in ieder geval heel veel zin in de feestdagen en ik hoop jullie ook! Heel veel plezier iedereen en maak er wat gezelligs van!

zaterdag 22 december 2012

Chanel Joues Contraste Blush


Al een lange tijd wilde ik een Chanel Blush bemachtigen. Toen ik een paar VVV-bonnen in mijn bezit kreeg, twijfelde ik natuurlijk geen minuut en ben ik naar de Ici Paris gegaan. Daar heb ik de mooie Chanel Joues Contraste Blush in mijn bezit gekregen.

donderdag 20 december 2012

Make-up Studio: Shiny Effects


Omdat de feestdagen eraan komen, is het natuurlijk leuk om wat make-up looks uit te proberen. En wat is er nu leuker dan mooie glitters bij je kerstlook? Omdat ik een paar jaar geleden de kappersopleiding had gedaan, kwam ik in aanmerking met het merk Make-up Studio. In het tweede jaar kregen we namelijk visagie. Meteen vond ik het een goed merk en tot op de dag van vandaag gebruik ik hun producten nog steeds.

woensdag 19 december 2012

Urban Decay Naked Palette


Eindelijk heb ik dan ook de welbekende Urban Decay Naked palette in mijn bezit. Altijd was ie uitverkocht bij de Sephora en een tijdje geleden vroeg ik voor de zoveelste keer wanneer ze de Naked palette binnenkregen. Deze keer had ik geluk want de dag erna werden ze opnieuw geleverd. Ik liet mijn naam en telefoonnummer achter en liep fluitend naar huis.

maandag 17 december 2012

Lipsmackers


Wie kent ze niet? De welbekende heerlijk geurende lippenbalsems in allerlei kleuren en smaakjes. Ik zag ze laatst bij de Ici Paris en ik kon ze natuurlijk niet laten liggen. Heerlijk vind ik ze!

zondag 16 december 2012

De Sims 2


Mijn tweede hobby is: de Sims 2. Ik kan dan ook uren met het spel spelen, totdat ik uiteindelijk midden in de nacht toch echt een keer naar bed moet. Ik hou ervan om stelletjes te maken, laten trouwen en vervolgens kinderen laten krijgen. Ook het bouwen van huizen en de make-overs van de Sims vind ik geweldig.

vrijdag 14 december 2012

Nieuwe Chi Stijltang


Jee! Ik heb een nieuwe stijltang! Van Chi! Ik ben zo blij, want ik wilde al zo lang ik me kan herinneren een Chi tang hebben! En nu heb ik er één!

woensdag 12 december 2012

Waarom ik van de winter hou.


Ja, ik hou van de winter; misschien zelfs nog wel meer van de zomer. Vraag me niet waarom, maar dat voel ik gewoon zo. Ik ben ook in de winter geboren, namelijk in Februari. Misschien dat ik daarom veel meer heb met de wintertijd.

maandag 10 december 2012

Heerlijke Stash Foto's



Als ik iets geweldig vind om te doen, dan is het wel foto's bekijken van andermans stash. Deze foto's kwam ik allemaal tegen op internet en ze zijn werkelijk om bij weg te kwijlen! Geniet je mee?

zondag 9 december 2012

L'Oreal Elvive Stralende Glans Shampoo en Conditioner



Al een paar jaar gebruik ik deze LÓreal Elvive Stralende Glans Shampoo en Conditioner speciaal voor lang haar. Ik heb ook wel eens andere shampoo's en conditioners getest, maar geen enkele verslaan deze twee!


vrijdag 7 december 2012

Lush Oatifax Gezichtsmasker



Aangezien het nu echt herfst - en alweer bijna - winter is en natuurlijk ook weer kouder word buiten, is mijn gezicht de laatste tijd aan de droge kant. Ik moest echt een goede verzorgende gezichtsmasker hebben, en omdat Lush natuurlijk bekent staat om hun natuurlijke producten, besloot ik om eens langs te gaan.


woensdag 5 december 2012

Catrice SpectaculART




Er ligt weer een nieuwe Limited Edition in de winkels namelijk: Catrice SpectaculART. De lijn is gebaseerd op Bollywood en dat is terug te vinden in de mooie kleuren in de collectie. Ik heb ook een paar producten bemachtigd en ga ze voor jullie reviewen.

maandag 3 december 2012

Hema Kerstcollectie 2012




Aangezien de feestdagen er weer bijna aankomen, liggen de nieuwste kerstcollecties al in de winkel. Zo ook Hema! Ik heb een paar producten van de kerstlijn gekocht en dat zijn de twee blushes en de twee balm sticks. Kijk verder voor de review.

zaterdag 1 december 2012

Beauty Diary: November



Net zoals andere blogs, laat ik ook maandelijks foto's zien uit mijn privéleven. Ik weet dat heel veel mensen dat leuk vinden en ik zelf lees ook het liefste de persoonlijke updates van anderen. Het is niet echt een drukke maand geweest, maar wel leuk!